Se det mest leste blogginnlegget i 2015!

I alt ble det publisert 79 innlegg på bloggen min i 2015. Statistikk viser spredningen i popularitet, og det er litt interessant å registrere hva som ble årets mest leste og kommenterte innlegg.

Et innlegg skiller seg suverent ut, nemlig dette:

Derfor kjører jeg lavstatus-bil

Innlegget ble publisert den 16. mai, og du kan lese det ved å trykke her. Det ble suverent mest leste innlegg, og man kan spekulere i hvorfor. En teori kan jo rett og slett gå på tilfeldigheter, men dersom vi ikke legger den til grunn, så har jeg i hvert fall mine egne oppfatninger.

Noen mulige holdepunkter for innleggets popularitet:
Lavstatusbil
Ut over det, kan det være at jeg var heldig med valg av overskrift. I kampen for klikk, er overskriften viktig og må appellere; å kjøre en skranglekasse er jo en ting, en annen ting er å begrunne valget. Når man i tillegg omtaler det som en lavstatus-bil, er man i tillegg klar over at man kjører en helt annen bil enn man strengt tatt både hadde trengt eller kunne lett hatt råd til å kjøpe og drifte.

For øvrig fyller lavstatus-bilen ett år i mitt eie i slutten av februar. Når den tid kommer vil jeg legge ut et blogginnlegg og oppsummere erfaringene mine med bilen det første året.

Tilslutt og for øvrig ønsker jeg alle mine lesere et godt nytt og sparesmart år!

Etiketter: , ,